De top van de internationale singer-songwriters
ma 6 jun

The Jellyman's Daughter & Tom Theuns, Aurélie Dorzée

Emily Kelly, vocals, gitaar en mandoline en Graham Coe, vocals, cello, gitaar en mandoline, vormen samen het Schotse duo The Jellyman's Daughter. Hun muzikale zoektocht levert door de intieme mix van hun stemmenen de bijzondere instrumentatie, waarbij zij de grenzen van de folk en roots opzoeken, tot een verrassend amalgaam van klankkleuren, zoals te horen is op hun meest recente release 'Dead Reckoning'.

'Fans of folk and Americana will be entranced by their music and gorgeous singing... spine-tingling'
 - Daily Express

Jamie Francis
Jamie Francis vult dit duo aan tot een trio met zijn veelzijdige spel op de vijfsnarige banjo. The Jellyman's Daughter was diverse keren te zien op  internationale festivals en won onder meer de prijs 'The Best Acoustic Act' in de Scottish Alternative Music Awards.

Tom Theuns & Aurélie Dorzée: The Seven Gardens
Tom & Aurélie schreven als leden van o.a. Panta Rhei en Ambrozijn een aantal van de mooiste pagina’s in de Belgische folkgeschiedenis. Maar ook hun carrière als duo (a.k.a. Aurelia) oogt indrukwekkend. Zo werden ze o.a. vorig jaar nog gelauwerd met de Flanders Folk Award voor beste live band. Vanavond stellen ze een selectie van hun nieuwe zevende dubbelalbum voor :”The Seven Gardens” . Aan de hand van een buitengewoon instrumentarium (viola d’amore, mandoline, mandocello, …) en doordringend vocaal werk componeerden ze zeven muzikale tuinen vol humor en fantasie, elk met hun eigen intense poëtische karakter. Hedendaagse folk zonder grenzen!

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.

KLIK HIER VOOR TICKETS