De top van de internationale singer-songwriters
ma 15 nov 2021

Ruud Hermans

Back in Town

Let op: de aanvangstijd en locatie van dit concert is aangepast. Ruud Hermans speelt om 20:15 uur in de kleine zaal van het Muziekgebouw.

Onder begeleiding van de hoge top met bassist Eric Coenen (Lenny Kuhr, Ton Engels), violist en multi instrumentalist Joost van Es en gitarist Patrick van Gerven.

In Back In Town zal Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country en roots scene, en kent iedereen de hit Somewhere Between die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds.

Die prachtcarrière kreeg nieuwe glans op het podium van The Voice Senior! Tijdens The Voice Senior liet zanger Ruud, onder begeleiding van Ilse DeLange namelijk een verpletterende indruk achter, waardoor hij in 2019 met zijn eigen single ‘Everybody Falls In Love Again’ de finale won.

Let op: dit is een concert uit ons archief.
Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.