De top van de internationale singer-songwriters
ma 8 nov 2021

Brian Chartrand Trio

Een verfrissende mix van West Coast sound en folk-rock

Brian Chartrand, singer-songwriter uit Phoenix, Arizona, is een bezig baasje. Hij speelt solo, heeft twee bands (The Sweet Remains en The Project) en maakt theatershows (Live from Laurel Canyon). Daarnaast weet hij ook nog tijd te vinden om platen met eigen interpretaties van Steely Dan nummers uit te brengen.

Vanavond komt hij met weer een andere bezetting. Twee leden van de band The Grift, die hem regelmatig op tour begeleiden: Clint Bierman op (bas)gitaar en Jeff Vallone op percussie.

Maar het maakt eigenlijk niet uit met wie hij precies op het podium staat: Brian Chartrand concerten zijn altijd goed. Het wordt een verfrissende mix van West Coast sound en folk-rock. Zijn eigen werk en dat van The Sweet Remains zal centraal staan. Voor liefhebbers van akoestische muziek en loepzuivere meerstemmige zang is dit trio een lust voor het oor. De muziek laat zich het best vergelijken met die van John Mayer, The Eagles, Venice en Crosby, Stills & Nash. Daarnaast kun je de nodige humor en verhalen verwachten, dit belooft een topavond te worden.

Let op: dit is een concert uit ons archief.
Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.