De top van de internationale singer-songwriters

Iedere maandag

vinden in meneer Frits concerten plaats met singersongwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld onder de noemer : 'Ad van Meurs presenteert...'.

We hangen de rode gordijnen op, draaien de stoelen om, zetten de spots aan en Meneer Frits verandert in een fraaie club met tevens een prachtige geluidsweergave. In een intieme setting kan men genieten van acts die Ad vanuit de hele wereld naar Eindhoven weet te halen.

De ambitie

is niet minder dan te proberen om het beste singersongwriter podium van Zuid Nederland te creëren en daar denken we het westen, oosten, en noorden dan maar bij...

Mooie concerten met boeiende en gloedvolle acts in een vaak uitverkocht Meneer Frits hebben we inmiddels aan ons langs zien trekken en in de pers werd dan ook stellig gesteld dat 'Ad van Meurs presenteert...' hét singersongwriter podium van Nederland is geworden.

Over Ad van Meurs

Omdat hij wereldberoemd is in de wereld van de folk & blues, omdat hij een visie heeft op muziek, omdat hij een Eindhovenaar is in hart en nieren, omdat hij als geen ander weet wat mensen raakt en gewoon omdat hij een uitmuntende smaak heeft.
Ad van Meurs, alias The Watchman en drijvende kracht achter No Blues, is zelf muzikant met een enorme staat van dienst. Na twaalf cd’s als Watchman, twee met No Blues en vele, vele kilometers toeren tussen Asten Heusden en Austin Texas, Oenstjerk en Ottawa is hij sinds een aantal jaren neergestreken in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven.

Ad van Meurs: “Ik heb altijd gedroomd van een folkclub zoals die er in de films uit de jaren 50/ 60 uitzien met tafeltjes en stoeltjes waar drankjes geserveerd worden en waar je het gevoel hebt deel uit te maken van een geheime bijeenkomst….”   

Fotografie

Fotografie Ad van Meurs: Ronald Rietman

Opmerkingen en/of suggesties graag per E-mail.

Informatie

'Ad van Meurs presenteert...' vindt plaats in Grand cafe/restaurant Meneer Frits, Hoek Markt / Jan van Lieshoutstraat, Eindhoven. Tel: 040 2655610.

De entreeprijs voor een concert is normaal gesproken € 10,00. Voor sommige evenementen, bijvoorbeeld het 'Naked Song Festival' of sommige clubnights, gelden andere prijzen. Kaartjes zijn te reserveren via het Muziekcentrum. Zie voor meer informatie de website van het Muziekcentrum.

We zijn open vanaf 20.00u. Het concert begint om 21.00u en eindigt ongeveer om 23.00u, dus u zou normaal gesproken de trein naar huis nog kunnen halen. Meneer Frits is op 5 minuten loopafstand van het NS-station. Voor een plattegrond van de omgeving zie hiernaast.

Plattegrond

Een grotere kaart weergeven