De top van de internationale singer-songwriters
ma 20 dec

Hidden XMas DeLuxe

Alt-country kerstfeest

Hidden Agenda DeLuxe, voor deze gelegenheid omgedoopt tot Hidden XMas DeLuxe, bestaat uit louter Nederlandse topmuzikanten: BJ Baartmans op gitaar en zang, Sjoerd van Bommel op drums en zang en Gerald van Beuningen op basgitaar. Met hun optredens zorgen deze heren altijd voor een alt-country feestje.Maar ze zijn ook bepaald niet vies van de Kerst, getuige de albums Christmas from Amsterdam to Oklahoma uit 2016 en Angels in the Snow, a Christmas Album uit 2019. Hierop staan geen traditionele Kerst-covers maar juist de Kerst-gerelateerde songs van bijvoorbeeld Steve Earle, Joni Mitchell of The Band, afgewisseld met eigen werk.

Op de platen waren al gastzangeressen te horen, en die traditie zetten ze nu voort met Shaye Zadravec, een jonge Canadese country-muzikante. Zij bracht dit jaar haar debuutalbum Now and Then uit, waarop ze een stuk volwassener klinkt dan haar leeftijd doet vermoeden, en waar vooral haar vocale kwaliteiten de nodige lofuitingen oogstten.

Shaye komt met haar gitarist Tim Leacock naar Nederland, waar ze samen optreden maar ook deel zullen uitmaken van de Hidden XMas DeLuxe serie. Het eigen repertoire van Shaye Zadravec en Hidden Agenda Deluxe zal worden aangevuld met Kerst- en winterse americana en roots klassiekers. Met al deze talenten op één podium weet je zeker dat het een bijzondere avond wordt!

Locatie: Muziekgebouw (kleine zaal), aanvang 20:15 uur.

KLIK HIER VOOR TICKETS