De top van de internationale singer-songwriters
ma 30 aug

The Deep Dark Woods

The Deep Dark Woods is een formatie rond de Canadese singer songwriter Ryan Boldt, afkomstig uit Saskatchewan en tegenwoordig woonachtig aan de Oostkust van Canada. Na het in 2017 uitgebrachte en voor een Juno (De Canadese Music Awards) genomineerde album ‘Yarrow’, schreef Boldt voor het nieuwe Deep Dark Woods album ‘Changing Faces’ een verzameling op oude folkmuziekstijlen gebaseerde songs.

De songs, met soms een psychedelische twist, werden door onder andere medemuzikanten Geoff Hilhorst (keyboards), Evan Cheadle (gitaar), en het duo Kacy & Clayton (gitaar & backing vocals), voorzien van een smaakvolle, ingetogen begeleiding die de delicate composities en het dito stemgeluid van Ryan Boldt prachtig tot hun recht laat komen.

Dit is inmiddels het zevende album van The Deep Dark Woods en een concert van deze formatie is altijd weer een bijzondere ervaring. Het publiek wordt letterlijk meegenomen op een reis door het intrigerende en soms surrealistische muzikale landschap van ‘storytelling’ door frontman Ryan Boldt en zijn muzikale partners.

We zijn er dan ook trots op dat we met deze top act het nieuwe seizoen mogen openen van de Maandag van Van Meurs.

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.

KLIK HIER VOOR TICKETS