De top van de internationale singer-songwriters
ma 3 mei

Tiny Legs Tim

Tiny Legs Tim (Tim de Graeve, 1978) is een virtuoze finger-picking gitarist en gezegend met een stem die direct vertrouwd en herkenbaar klinkt. Daarnaast is hij tekstueel erg sterk en een begenadigd songwriter, met een goed ontwikkeld gevoel voor melodie en helderheid. Dat resulteerde reeds in een reeks releases met eigen composities, voortgekomen uit zijn voorliefde voor blues en roots music die doorlopend nieuwe aanwas krijgt, met als meest recente wapenfeit het tijdens de lockdown opgenomen ' Call Us When It's Over’.

Zijn artiestennaam is een herinnering uit een zware periode uit zijn leven die gedomineerd werd door gezondheidsproblemen, maar die er uiteindelijk ook voor heeft gezorgd dat hij volledig voor de muziek is gegaan. En zoals particuliere misère dus tot een prachtige persoonlijke missie kan leiden,

kan een crisis op mondiaal niveau zoals we die nu ervaren ook mooie dingen opleveren. Want “zonder Corona was die plaat er nooit gekomen, op die manier, zo snel”, aldus de Graeve. De titel laat in die zin ook weinig aan de verbeelding over.

Tim de Graeve, gitaar & vocals
Toon Vlerick, gitaar
Matthias Geernaert, bas
Bernd Coen, drums.

Locatie: Livestream vanuit de kleine zaal.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
De toegangsprijs is voor een single ticket €9,50 en voor een duo ticket €19,00 (excl. servicekosten).
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.

KLIK HIER VOOR TICKETS