De top van de internationale singer-songwriters
ma 3 mei

Tim Grimm

De Amerikaanse folkzanger Tim Grimm begon ooit als acteur en pakte pas op latere leeftijd de gitaar op. Hij schrijft songs die getuigen van veel compassie en maatschappelijke betrokkenheid en neemt die op met zijn Tim Grimm Family Band, waarvan zijn vrouw Jan en beide zoons Jackson en Connor deel uitmaken. Tim is een rasentertainer. Dat komt ook naar voren wanneer hij groepsreizen in Nederland organiseert en deelnemers niet alleen de hotspots van ons land toont maar ze ook zijn optredens laat bijwonen. Dat dat weer stof geeft tot het schrijven van prachtige liedjes hoor je bijvoorbeeld in 'Anne in Amsterdam'.

Dit concert stond eerder gepland op 11 mei 2020 (samen met de band Whispering Tree) maar kon toen niet doorgaan in verband met de maatregelen rond COVID-19. Alle mensen die toen tickets hadden, hebben destijds bericht van ons gehad. Die kaarten blijven namelijk geldig voor deze nieuwe datum.

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
De toegangsprijs is voor een single ticket €9,50 en voor een duo ticket €19,00 (excl. servicekosten).
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.

KLIK HIER VOOR TICKETS