De top van de internationale singer-songwriters
ma 14 jun

Barrelhouse

Luidden we met Barrelhouse traditioneel de zomervakantie in, was daar opeens het coronavirus wat roet in het eten strooide. Maar de langst bestaande bluesband van Nederland laat zich niet zomaar uit het veld slaan en is - weliswaar in november - terug met uitbundige swing, een stevig hamerende piano en vonken uit de gitaren van de gebroeders LaPorte.

Zangeres Tineke Schoenmaker weet er wel weg mee, ze zingt met grote vanzelfsprekendheid een vurige blues, fel getimed, of een ontroerend klein nummer, met haar prachtige doorleefde stem. De essentie van de blues is een stem en een gitaar, voor Barrelhouse is dat een stem en een band, opwindend elektrisch of intiem akoestisch, maar altijd vervuld van liefde voor de blues.

Barrelhouse zou in eerste instantie 18 mei 2020 De Maandag van Van Meurs bezoeken. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus was dat concert verplaatst naar maandag 23 november 2020 maar vindt deze nu plaats op maandag 14 juni 2021. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.

Locatie: Muziekgebouw (tweede foyer).
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
De toegangsprijs is voor een single ticket €9,50 en voor een duo ticket €19,00 (excl. servicekosten).
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.

KLIK HIER VOOR TICKETS