De top van de internationale singer-songwriters
ma 30 mrt

Joel Fafard + Dennis Ellsworth

Al bijna 20 jaar kan de Canadese Joel Fafard zich professioneel muzikant noemen. Met de blues als basis, maar ook met folk en jazz kan hij aardig overweg. Hij wordt geroemd om zijn virtuoze gitaarspel en daarnaast is hij ook een begenadigd entertainer die niet vies is van een flinke monoloog. Liefhebbers van muzikaal vuurwerk op de resonator gitaar en een schuurpapieren stem kunnen vanavond hun hart ophalen.

Dennis Ellsworth komt van Prince Edward Island, voor de Canadese kust. Ellsworth maakt deel uit van de bloeiende lokale muziekscene en speelde jarenlang donkere alt-country. Toen hij het gevoel kreeg dat hij niet verder wilde op dat muzikale pad, veranderde hij zijn levensstijl, richtte de blik meer naar buiten en ging op zoek naar een nieuwe sound, dit resulteerde in het album 'Things Change' waarop hij deze zoektocht verwoordt in songs als 'The Bottom' en 'Caught in the Waves' en waarop hij in het nummer 'Stoned' zijn steun betuigt aan het legaliseren van een zekere substantie.

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
Toegangsprijs in de voorverkoop €11,50 (incl. servicekosten), aan de deur €10,00.
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.
KLIK HIER VOOR TICKETS.