De top van de internationale singer-songwriters
ma 2 mrt

Peter Mulvey + Madeleine Roger Duo

In de winter van 2017 trok Peter Mulvey zich terug in het huis van een vriend in het stadje Fort Atkinson. Daar begon hij met het schrijven aan wat uiteindelijk zijn nieuwe album 'There Is Another World' is geworden. Een prachtige collectie poëtische songs met een scherpe reflectie op het leven, getoonzet in de winterse sfeer van dit kleine stadje in de Mid-West.

Peter Mulvey, opgegroeid onder de working class van Milwaukee, begon zijn singer-songwriter bestaan lang geleden als straatmuzikant tijdens een verblijf in Ierland. Sindsdien heeft hij nooit meer stilgezeten. Hij leverde inmiddels 18 albums af, gaf een geïllustreerd boek uit, deed een speech bij TEDx Talks, speelde in het voorprogramma van o.a. Ani DiFranco en Emmylou Harris, doet een jaarlijkse herfsttour op de fiets en is niet bang om zijn grote maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Goed volk, Canadezen. Uit Winnipeg, Ontario komt Madeleine Roger; folk-zangeres met een engelenstem, wereldreiziger en voorvechtster van vrouwenrechten. Als dochter van muzikant- producer Lloyd Peterson groeit zij als het ware op in de studio en zo wordt de basis gelegd voor haar talent als songwriter. Samen met haar tweelingbroer Lucas was zij al te zien in Meneer Frits, nu komt zij met haar eigen soloprogramma.

Let op: dit is een concert uit ons archief.
Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.