De top van de internationale singer-songwriters
ma 17 feb

Stephen Fearing & The Sentimentals

Stephen Fearing deelde eerder het Meneer Frits podium met Ben Bedford, en nu krijgt hij een avond voor zichzelf. Om songs zal hij niet verlegen zitten: met 10 albums onder zijn eigen naam en nog eens 9 met zijn band Blackie And The Rodeo heeft hij een aardig repertoire om op terug te vallen.

Fearing is een geboren Canadees, en na omzwervingen door Ierland en de VS is hij daar ook weer thuis. Dat hij daar geliefd is kun je opmaken uit de diverse Juno Awards die hij won, hij wordt zo’n beetje gezien als de held van het Canadese roots- en folkcircuit. Zijn voorlaatste plaat Every Soul’s A Sailor bevat ook vleugjes pop en rock.

Voor het nieuwe album ging Fearing een samenwerking aan met Roy Gandi, eigenaar van het bekende platenspelermerk Rega. De plaat The Secret of Climbing is dan ook opgenomen met vinyl als uitgangspunt, en is alleen verkrijgbaar op zwarte schijf.

Stephen Fearing is een geboren Canadees en na vele omzwervingen, o.a. door Ierland en de USA, keerde hij daar ook weer terug. In Canada is hij zeer geliefd hetgeen je kunt opmaken uit de vele Juno Awards die hij daar won, hij is daar zo’n beetje de held van het roots- en folk circuit.

Zijn nieuwe album 'The Secret of Climbing' werd opgenomen in samenwerking met Roy Ghandi, eigenaar van het bekende platenspeler merk Rega en is dus ook alleen verkrijgbaar op vinyl. Stephen Fearing zal deze avond worden bijgestaan door zijn uit Denemarken afkomstige begeleidingsband 'The Sentimentals'.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.