De top van de internationale singer-songwriters
ma 10 feb

David Luning + Sean Taylor

‘This Is England’, de single van Sean Taylor’s laatste album The Path Into Blue, komt uit als de natie zich opmaakt voor Brexit. Hij bezingt bijna rappend de situatie in zijn thuisland, en de bijbehorende video laat goed zien wat daar allemaal mis is. Maar Taylor is eerder activist dan pessimist, en dat hoor je in zijn muziek.

In zijn songs worden gelijke delen Tom Waits, Leonard Cohen en Jack Kerouac gemengd, en zijn stem is een kruising tussen die van John Martyn en Van Morrison.

David Luning was al eerder te gast in Meneer Frits en zette de tent even flink op z'n kop! Deze Californische jongeman met de prettig rauwe stem gaf alles op om zijn droom na te jagen: fulltime muzikant zijn. Hij gaat daarom stug door met spelen, spelen en nog eens spelen. Hij zal worden begeleid door Ben Dubin op contrabas en vocalen.

Sean Taylor is afkomstig uit de UK en hij is een zeer geëngageerde songwriter, luister maar eens naar zijn single 'This is England' waarin hij de situatie in het huidige Engeland beschrijft in een clip vergezeld van beelden die niets te raden overlaten. Maar Taylor is geen pessimist en dat is in zijn muziek goed te horen!

David Luning was al eerder te gast in Meneer Frits en zette toen de tent eens even goed op z’n kop, een jonge en bevlogen songwriter met een stem die doet denken aan John Martyn en Van Morrisson en in zijn songteksten zijn invloeden te horen van Tom Waits, Leonard Cohen en Jack Kerouac. Hij zal worden begeleid door Ben Dubin op contrabas.

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
Toegangsprijs in de voorverkoop €11,50 (incl. servicekosten), aan de deur €10,00.
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.
KLIK HIER VOOR TICKETS.