De top van de internationale singer-songwriters
ma 13 jan

Billy & Bloomfish + H.T. Roberts & Pascale Michiels

Kathleen Vandenhoudt (gitaar en zang) en Pascale Michiels (Chinese Ruans, tenor amistar resonator en zang) vormen samen het duo Billy & Bloomfish. Door de sublieme blend van hun stemmen en de combinatie van hun originele instrumenten zijn ze uniek in hun soort. Hun muziek zou je kunnen omschrijven als Americana, singer-songwriter, met een vleugje Mexico en blues maar vooral veel passie voor het leven en de muziek.

Sunburst & Silk is de titel van een album en een programma. Het is het resultaat van de samensmelting van een reeks nieuwe songs van singer-songwriter Ht Roberts met de gloedvolle stem en het rijke muzikale kleurenpalet van Pascale ‘Bloomfish’ Michiels.

Ht Roberts is in België al lange tijd een icoon in de country-roots scene. Voor de Sunburst & Silk plaat week hij af naar de blues, maar dan wel op zijn eigen manier. Pascale Michiels is een multi instrumentaliste, zij geeft de plaat een muzikale en vocale inkleuring met veel soul. Het is geen gewone delta-blues maar Schelde delta-blues geworden. In zeer beperkte oplage uitgebracht op vinyl + CD is Sunburst & Silk een waar collectors item. Een nieuwe plaat is in de maak en van beide hoor je vanavond het beste.

Let op: dit is een concert uit ons archief.
Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.