De top van de internationale singer-songwriters
ma 23 dec

A Big World Kerstspecial

Een sfeervolle Kerstaflevering met muzikanten uit alle delen van de wereld. Met medewerking van onder anderen Haytham Safia (No Blues) Michael Krumins (Noorwegen), The Willowbees en anderen. Samengebracht onder de noemer The Big World brengen ze een mix van folk, world en gospel. En er zullen zeker ook wat mooie liedjes van Ad van Meurs worden uitgevoerd.

Deze avond zal het podium worden bevolkt door een grote groep muzikanten die een zeer gevarieerd programma zullen brengen. Van Franse chansons uitgevoerd door harpiste Jopie Jonkers, via wereldmuziek en repertoire van No Blues met leden van No Blues, Haytham Safia en Janos Koolen en de virtuoze Noorse multi-instrumentalist Michael Krumins tot songs van Ad van Meurs. Ook het gospelgenre zal aan bod komen zij het dan in de vorm van zgn. agnostic gospels, uitgevoerd door The Willowbees, een groep rondom Ankie Keultjes van Meurs en pianist Bart de Win, begeleid door Eric van der Lest op drums, Fabian Louis op gitaar en Frank Strokap op bas.

Een zeer afwisselend programma dat ieder zal verrassen!

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
Toegangsprijs in de voorverkoop €11,50 (incl. servicekosten), aan de deur €10,00.
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.
KLIK HIER VOOR TICKETS.