De top van de internationale singer-songwriters
ma 30 sep 2019

Anna Tivel & Jeffrey Martin

Anna Tivel en Jeffrey Martin zijn twee Amerikaanse singer-songwriters die ieder een eigen carrière hebben maar ook optreden als duo. Beide zijn tekstschrijvers van hoog niveau met ieder een heel eigen kijk op de wereld. In die hoedanigheid nemen ze het publiek mee op een intens muzikaal avontuur.

Als ze niet solo of met anderen on the road zijn (Jeffrey tourde onlangs met Courtney Marie Andrews) reizen en spelen ze samen, waarbij ze elkaar perfect aanvullen: Jeffrey vocals en gitaar, Anna vocals, gitaar en viool.

Jeffrey’s laatste wapenfeit One Go Around ontlokte vergelijkingen met David Gray en Josh Ritter. Anna’s nieuwste plaat The Question werd geproduceerd door Brian Joseph (Bon Iver, Sufjan Stevens) en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Hun albums brengen ze uit op het in Portland Oregon gevestigde Fluff & Gravy label.

Laat je deze avond meenemen op een intense muzikale reis met deze twee bijzondere singer songwriters, Anna Tivel en Jeffrey Martin, allebei schrijvers van een hoog niveau met ieder een heel eigen kijk op de wereld. Zowel het album van Jeffrey Martin 'One go around' als Anna Tivels nieuwe album 'The Question', dat werd geproduceerd door Brian Joseph (Bon Iver, Sufjan Stevens) werd in de pers lovend ontvangen en op het podium vullen ze elkaar perfect aan met gitaar, viool en harmonieuze samenzang.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.