De top van de internationale singer-songwriters
ma 23 sep

David Philips + Guy Verlinde & Nils De Caster

David Philips doet het liefst alles zelf. De Britse singer-songwriter bespeelt alle instrumenten in de studio, doet de opnames, mastering en illustreert ook nog eens de hoes van de plaat. Dit is blues, soul en Americana met een hoog D.I.Y. gehalte.

Meestal speelt ‘Lightnin’ Guy Verlinden solo met zijn Weissenborn en Resonator gitaren en een oude koffer als drumkit. Mede-Gentenaar Nils de Caster begeleidt vanavond op viool, mandoline en lapsteel.

David Phillips. Deze 'self made man' is een begenadigde en fijnzinnige gitarist die ook nog eens een hele mooie stem heeft en met zijn prachtige liedjes zijn publiek in de ban weet te houden.

'Lightning Guy' Guy Verlinde (Gent) bespeelt de Weissenborn en de resonator gitaar als geen ander en hij zal deze avond bijgestaan worden door een van de top multi-instrumentalisten uit Vlaanderen, Nils de Caster op viool,mandoline en lapsteel.

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
Toegangsprijs in de voorverkoop €11,50 (incl. servicekosten), aan de deur €10,00.
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.
KLIK HIER VOOR TICKETS.