De top van de internationale singer-songwriters
ma 9 sep

Blue Grass Boogiemen

Wie Blue zegt moet ook Grass zeggen, vinden de Boogiemen. Al meer dan 25 jaar struinen de Nederlandse ambassadeurs van de bluegrass de internationale podia af. Soms onder hun alias Hillbilly Boogiemen, soms met andere Nederlandse artiesten als Tim Knol maar altijd met vuur en passie.

Het bluegrass genre is niet bij uitstek de plek voor innovatie of kruisbestuiving. De artiesten moeten uitblinken in snelheid en souplesse, originele nummerkeuze en spelplezier. Dat ze daar goed in slagen blijkt uit uitnodigingen van over de hele wereld voor festivals waar ze niet naast de eerste de besten staan. Door consequent en vol overtuiging de vlammen uit de planken te spelen zijn Robert-Jan Kanis (zang-gitaar), Arnold Lasseur (zang-mandoline-gitaar-viool-dobro), Aart Schroevers (zang-contrabas) en Bart van Strien (zang-banjo-mondharmonica-viool) ook in bakermat de Verenigde Staten graag geziene gasten.

Deze vier mannen blinken uit in instrumentale virtuositeit en een geweldig gevoel voor humor. Robert Jan Kanis, Arnold Lasseur, Aart Schroven en Bart van Strien spelen consequent de vlammen uit de planken en zijn ook in de bakermat van de bluegrass, de Verenigde Staten, graag geziene gasten.

Locatie: Grand café/restaurant Meneer Frits.
Aanvang 20:45 uur, zaal open 20:00 uur.
Toegangsprijs in de voorverkoop €11,50 (incl. servicekosten), aan de deur €10,00.
Koopt u ten minste 4 losse concerten uit de programmering van Muziekgebouw Eindhoven, dan betaalt u meestal géén servicekosten.
KLIK HIER VOOR TICKETS.