De top van de internationale singer-songwriters
ma 27 mei 2019

Eindhoven SiSo City 2019

Op de laatste maandag van mei is Meneer Frits het toneel voor regionale singer-songwriters. Al vele jaren zijn de SiSo City-avonden een geweldig podium gebleken voor het ontdekken van nieuw talent en het feestelijk afsluiten van weer een fantastisch seizoen ‘Ad van Meurs presenteert...’. Tradities zijn er om in ere te houden, dus we gaan er ook dit jaar lekker mee door. Wederom nodigen we regionale beloftes uit om zich met twee eigen liedjes te komen presenteren. Zin om mee te doen? Aanmelden kan via ankiekeultjes57@gmail.com.

Tijdens deze Eindhoven SiSo city zal ook voor het eerst de jaarlijkse Ad van Meurs prijs voor het mooiste liedje worden uitgereikt. Deelnemers aan de maandelijkse Aiden's Singer Songwriter Night in de Ad van Meurs zaal van café de Rozenknop in Eindhoven mogen hun mooiste liedje insturen en daaruit zal een keuze worden gemaakt.

Onze jaarlijkse feestelijke seizoens afsluiter waar talent uit de eigen regio zijn opwachting mag komen maken en waar we de jaarlijkse Ad van Meurs Prijs uitreiken. Deze prijs voor de beste song zal worden uitgereikt aan een van de deelnemers van Aiden's Singer Songwriter Nights in café de Rozenknop.

 

En dan op naar het nieuwe seizoen!

 

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.