De top van de internationale singer-songwriters
ma 15 apr

Pharis and Jason Romero

Dit duo uit British Columbia, Canada is in hun thuisland al bekroond met een Juno Award (de Canadese Grammy) en diverse andere prestigieuze prijzen. Daarnaast is Jason een van de beste custom banjo- en gitaarbouwers, en beroemd bij elke Canadese muzikant die van mooie spullen houdt. Hun tournees beperkten aanvankelijk zich tot Noord Amerika, omdat het echtpaar te druk was met het combineren van werk en ouderschap. Na wat optredens in Engeland kwam daar verandering in. Hun old timey muziek werd er direct met superlatieven overladen: The Telegraph krant noemde hun plaat het beste country album van het jaar en The Daily Express zag de gelijkenis met het duo Welch & Rawlings, maar gaf ook aan dat het tijd wordt dat Pharis & Jason zelf in de headlines komen. Daar wordt aan gewerkt: in 2018 komt er een nieuwe plaat. En ze spelen in Meneer Frits.

Dit uit Canada afkomstige duo sleepte al meerdere prijzen in de wacht, waaronder een Juno ( Canadese Grammy), Jason is daarbij een bekende instrumentbouwer.

Tot voor kort speelden zij voornamelijk alleen in Canada maar daar kwam verandering in toen zij lovend onthaald werden in de UK waar hun album door de Telegraph werd uitgeroepen tot country album van het jaar. Sindsdien hebben zij de weg naar Europa gevonden (denk Welch- Rawlings).

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.