De top van de internationale singer-songwriters
ma 1 apr

Martin Harley + Lydia Cole

Martin Harley is een Engelse roots / blues gitarist en singer-songwriter. Het lijkt echter wel of hij meer tijd doorbrengt in de studio in Nashville en toerend over de wereldbol dan in zijn thuisland. Samen met zijn maatje Daniel Kimbro bracht hij het album Static On The Wires uit; zijn zevende alweer. Harley wordt veel geprezen om zijn gitaarspel op de 100 jaar oude Weissenborn, een akoestische lap steel gitaar.

Lydia Cole komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland maar woont in Berlijn. Ze heeft hier al heel wat harten veroverd met haar persoonlijke teksten en delicate stemgeluid. Ze wist voorprogramma’s van Ed Sheeran en Diana Krall binnen te slepen, en dat kan niet iedereen zeggen. Haar album The Lay Of The Land uit 2017 werd niet voor niets door een overvloed aan Kickstarter supporters mogelijk gemaakt.

Martin Harley behoort tot de top van de Engelse Blues en roots gitaristen.
Een opwindende performer met een geweldige stem en, virtuoos slide gitaarspel, o.a. op de prachtige akoestische Weissenborn lapsteel.

Lydia Cole, oorspronkelijk afkomstig uit Nieuw Zeeland is een fijnzinnige songwriter met een mooi delicaat stemgeluid en bijzondere songs. Je moet wel wat in huis hebben als je in het voorprogramma van Diana Krall en Ed Sheeran hebt gestaan...

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.