De top van de internationale singer-songwriters
ma 11 mrt

Detor & Delmhorst

Rolling Stone magazine noemt haar ‘een klein wonder’. Krista Detor’s solo-albums hebben nationale en internationale bekendheid gekregen, waaronder #1 op de Euro-Americana-lijst, en plaatsing in de top 10 van de US Folk, maar ze is zeker geen gewone songwriter: Detor (Indiana) heeft verschillende hele prestigieuze prijzen gewonnen en is ook tweemaal voor een Emmy genomineerd. Naast haar eigen werk schrijft ze ook voor theaterproducties en geeft ze songwriting workshops.

Kris Delmhorst heeft onlangs haar zevende plaat The Wild afgeleverd. Hierop krijgt ze steun van echtgenoot Jeffrey Foucault en diens band, maar ook zonder hen weet ze een publiek goed in te pakken. Haar songs zijn zeer persoonlijk en hebben een soort hypnotiserende kwaliteit die je niet vaak tegenkomt. The Wild is een voorlopig hoogtepunt, waarin alles op zijn plaats valt. Delmhorst is daarnaast ook een graag geziene gast-muzikant; zo speelde ze cello, viool, gitaar en bas op meer dan 75 albums.

Krista Detor is een veelzijdige muzikante,afkomstig uit Indiana, die al meerdere prijzen in de wacht sleepte. Naast haar singer songwriter carrière schrijft zij ook voor theaterproducties en geeft zijn songwriting workshops. Zij zal worden begeleid door gitarist Dave Weber.

Kris Delmhorst is de echtgenote van Jeffrey Foucault. Op haar laatste album 'The Wild' wordt zij door Jeffrey en zijn band begeleid. Zij schrijf prachtige meeslepende liedjes en zal live worden bijgestaan door gitarist Austin Nevins.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.