De top van de internationale singer-songwriters
ma 25 feb

Catherine MacLellan & Chris Gauthier + Etan Huijs

Catherine MacLellan één van Canada's meest geliefde singer-songwriters. Met haar prachtstem en indrukwekkende performance doet ze een beetje denken aan Eliza Gilkyson, Emmylou en Nathalie Merchant. Ze won diverse prijzen waaronder een Juno Award voor haar album The Raven’s Sun. Songschrijven zit haar dan ook in het bloed: haar vader Gene MacLellan was een generatie eerder de bekendste Canadese songschrijver. Catherine laat op haar nieuwste album If It's Alright With You de songs van haar vader herleven. Ze tourt in Europa met haar vaste sideman en producer Chris Gauthier op gitaar.

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Een muzikant in hart en nieren, een podiumdier. Zijn album The Battle Of Everything uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. Momenteel bereidt Etan zich voor op een jaar vol nieuwe muziek. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe album The Secret Us. Etan Huijs won in april 2018 de Publieksprijs tijdens de jaarlijkse Ad van Meurs prijsuitreiking met zijn  liedje 'Little Bird'.

Catherine MacLellan is een van Canada's meest geliefde singer-songwriters. Ze win diverse prijzen waaronder de prestigieuze Juno Award voor haar album 'The Raven's Son'. Zij is de dochter van de bekende Canadese songwriter Gene MacLellan en op haar laatste album laat zij de songs van haar vader herleven.
Ze zal worden begeleid door haar vaste sideman en producer Chris Gauthier.

Etan Hijs won in april 2018 de publieksprijs tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Ad van Meurs Prijs.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.