De top van de internationale singer-songwriters
ma 25 feb 2019

Catherine MacLellan & Chris Gauthier + Etan Huijs

Catherine MacLellan één van Canada's meest geliefde singer-songwriters. Met haar prachtstem en indrukwekkende performance doet ze een beetje denken aan Eliza Gilkyson, Emmylou en Nathalie Merchant. Ze won diverse prijzen waaronder een Juno Award voor haar album The Raven’s Sun. Songschrijven zit haar dan ook in het bloed: haar vader Gene MacLellan was een generatie eerder de bekendste Canadese songschrijver. Catherine laat op haar nieuwste album If It's Alright With You de songs van haar vader herleven. Ze tourt in Europa met haar vaste sideman en producer Chris Gauthier op gitaar.

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Een muzikant in hart en nieren, een podiumdier. Zijn album The Battle Of Everything uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. Momenteel bereidt Etan zich voor op een jaar vol nieuwe muziek. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe album The Secret Us. Etan Huijs won in april 2018 de Publieksprijs tijdens de jaarlijkse Ad van Meurs prijsuitreiking met zijn  liedje 'Little Bird'.

locatie Meneer Frits, aanvang 21:00 uur, zaal open 20:00 uur, toegangsprijs €10,00 excl. €1,50 servicekosten. Bestellen? klik hier