De top van de internationale singer-songwriters
ma 18 feb

Son of Town Hall + MC Hansen & Jacob Chano

Stel je Simon & Garfunkel voor in een op drift geraakte boot, met zout in hun baard, de wind in de rug en whisky in de fles. Hoe zou dat klinken? Welkom in de wondere wereld van Son Of Town Hall. Dit duo bestaat uit de Engelse songwriter, producer en multi-instrumentalist Ben Parker en de Amerikaanse zanger en gitarist David Berkeley. In hun met theater doorspekte optredens verhalen ze over hoe het geweest moet zijn in de Victoriaanse tijd, drijvend op een vlot, op zoek naar avontuur.

M.C. Hansen is een Deense singer-songwriter die zijn liefde voor country en americana combineert met zijn Scandinavische roots. Wat daar dan uitkomt heeft een naam: Scandicana! Als hij niet solo over de wereld trekt treedt hij op met The Sentimentals, een Europese backing band voor Amerikaanse artiesten als Jonathan Byrd, Gurf Morlix en Slaid Cleaves. Jacob Chano (ook Sentimentals) begeleidt hem vanavond.

Dit unieke duo , bestaande uit de Engelse songwriter-producer Ben Parker en de Amerikaanse gitarist David Berkeley, neemt je mee in een wonderlijke muzikale reis door de tijd, inclusief bijbehorende outfit, naar de wereld van whiskey en zeereizen aan het begin van de vorige eeuw. Met hun theatrale performance en prachtig gitaarspel en dito samenzang brengen zij het publiek compleet in vervoering.

MC Hansen werd in 2017 uitgeroepen tot songwriter van het jaar tijdens de Danish Music Awards. Hij is een echte Americana liefhebber en is met zijn 'Sentimentals' regelmatig te zien als begeleidingsband bij Americana artiesten die touren in Europa. Hij zal deze avond begeleid worden door Jacob Chano.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.