De top van de internationale singer-songwriters
ma 18 feb 2019

Son of Town Hall + MC Hansen Duo

Stel je Simon & Garfunkel voor in een op drift geraakte boot, met zout in hun baard, de wind in de rug en whisky in de fles. Hoe zou dat klinken? Welkom in de wondere wereld van Son Of Town Hall. Dit duo bestaat uit de Engelse songwriter, producer en multi-instrumentalist Ben Parker en de Amerikaanse zanger en gitarist David Berkeley. In hun met theater doorspekte optredens verhalen ze over hoe het geweest moet zijn in de Victoriaanse tijd, drijvend op een vlot, op zoek naar avontuur.

M.C. Hansen is een Deense singer-songwriter die zijn liefde voor country en americana combineert met zijn Scandinavische roots. Wat daar dan uitkomt heeft een naam: Scandicana! Als hij niet solo over de wereld trekt treedt hij op met The Sentimentals, een Europese backing band voor Amerikaanse artiesten als Jonathan Byrd, Gurf Morlix en Slaid Cleaves. Jacob Chano (ook Sentimentals) begeleidt hem vanavond.

locatie Meneer Frits, aanvang 21:00 uur, zaal open 20:00 uur, toegangsprijs €10,00 excl. €1,50 servicekosten. Bestellen? klik hier