De top van de internationale singer-songwriters
ma 21 jan

Brooks Williams + Kit Hawes & Aaron Catlow

De uit Statesboro, GA afkomstige Brooks Williams is een uitmuntende gitarist met een buitengewone slide-techniek. Hij beschikt over een easy-going vocale stijl. Deze gedreven artiest manoeuvreert tussen gevoelig en uitzinnig gepassioneerd. Zijn repertoire bestaat uit interpretaties van folkblues en zelfgeschreven nummers met groovende jazz, americana en southern roots. Williams leverde inmiddels meer dan een twintigtal platen af, tourt wereldwijd en heeft een indrukwekkende hoeveelheid eigen songs op zijn naam staan.

Kit Hawes & Aaron Catlow is een in 2015 opgericht folkduo uit het Engelse Bristol dat bewondering en verbazing wekt met virtuoos snarenspel, bezield vioolspel en fijne samenzang. In 2016 brachten ze hun eerste album The Fox uit met een mix van eigen werk en traditionals in een fris arrangement. Ze beperken zich niet tot Engelse folk en waaieren graag uit naar aanstekelijke Gypsy Swing, Scandinavische en Russische melodiën waar de vonken vanaf spatten. Muzikaal spektaal is verzekerd.

Brooks Williams is een uitmuntende gitarist met als specialiteit zijn bijzondere slide techniek. Deze gedreven artiest bracht al meer dan 20 albums uit en tourt wereldwijd, luister vooral naar zijn nieuwe album 'Lucky Star'.

Kit Hawes & Aaron Catlow uit het Engelse Bristol staan garant voor een muzikaal spektakel waar de vonken vanaf springen. Virtuoos gitaarspel en dito vioolspel, mooie samenzang en dit alles in een stijl die meandert tussen Engelse folk, Gypsy jazz, en Scandinavische en Oost Europese melodieën.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.