De top van de internationale singer-songwriters
ma 14 jan

Jodymoon

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zijn een singer-songwriter duo ‘plus’: ze leven en werken samen. Het tweetal schrijft songs die je stuk voor stuk bijblijven. Een sound waarin folk en blues het uitgangspunt zijn, maar niet het uiteindelijke doel. Dat is wat Jodymoon uniek maakt. Digna en Johan weten een mooi evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots. Johan bespeelt naast gitaar en dobro ook de lap-drum.
In 2018 verschijnt een nieuwe plaat, alweer de 6e in een reeks albums die hen goede recensies, airplay en veel concerten opleverde. Live worden Digna en Johan bijgestaan door Marie-José Didderen op cello en Annelieke Marselje op viool.

Dit songwriter duo bestaande uit pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zorgt iedere keer weer voor een prachtige luisterervaring met hun spannende combinatie tussen singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots. Dit keer zullen ze hun nieuwe album ten gehore brengen: 'A love brand new' en ze worden live bijgestaan door Marie-José Didderen, cello en Annelieke Marselje, viool.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.