De top van de internationale singer-songwriters
ma 7 jan

Grant Peeples & Hadley McCall Thackston

Om Grant Peeples een Angry Young Man te noemen gaat misschien wat ver — hij is inmiddels over de zestig. Maar boos is hij wel degelijk. Nadat hij een lange periode buiten de Verenigde Staten had doorgebracht was hij geschokt over hoe zijn land veranderd was. En na de laatste presidentsverkiezingen was het hek helemaal van de dam. Maar Peeples vecht terug… met muziek en poëzie. Met zijn Peeples Republik, een wisselende groep muzikanten, en ondersteund door mentor en vriend Gurf Morlix brengt hij de ene na de andere sterke Americana plaat uit, waarop strijd- en liefdesliederen elkaar afwisselen.

Eigenlijk zou Grant op deze tour vergezeld worden door Jaimee Harris. Maar helaas voor ons heeft Jaime een grote tour als begeleidster van Mary Gauthier aangeboden gekregen. Omdat elk nadeel zijn voordeel heeft zijn we blij om te mogen vertellen dat nu Hadley McCall Thackston mee zal komen.
Zij bracht in 2018 haar gelijknamige debuut-CD uit en dat bleef niet onopgemerkt. Enkele maanden in de Euro Americana Charts werden begeleid door vele superlatieven lovende recensies die met name haar frisse onbevangenheid en toch doorleefde liedjes prezen.

We beginnen dit nieuwe jaar op maandag 7 januari met Grant Peeples & Hadley McCall Thackston.

Hoewel hij al ver voorbij de 'angry young man leeftijd is, blijft Grant Peeples angry, vooral over de politieke situatie waarin zijn land verkeert, maar hij vecht terug met muziek en poëzie!

We hebben een mooie vervanging gevonden voor Jaimée Harris (die vanwege tour verplichtingen moest afzeggen) in de  persoon van Hadley McCall Thackston. Zij was met haar debuut album maanden lang te vinden in de Euro Americana charts waar zij prachtige recensies in de wacht sleepte : 'Fris en onbevangen maar toch doorleefd'.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.