De top van de internationale singer-songwriters
ma 17 dec 2018

Oh Susanna & Hidden Agenda Deluxe

Inmiddels begint het een aardige traditie te worden: Hidden Xmas Deluxe, een avond met als basis de mannen van Hidden Agenda Deluxe en een wisselende gast-vocaliste. Na Carter Sampson en Danni Nicholls in de eerste twee edities is die rol dit jaar weggelegd voor Oh Susanna. Deze Canadese songstress bracht in 2017 de alom geprezen plaat ‘A Girl In Teen City’ uit, waarop ze verhaalt over haar jeugd in Vancouver.

Weliswaar staat het eigen repertoire van zowel Oh Susanna als Hidden Agenda Deluxe op het programma, maar uiteraard komen ook de nodige rootsy kerstsfeergevoelige liedjes voorbij, zodat iedereen met een heerlijk Americana-gevoel de decembermaand door kan komen.

Voor deze ene keer wijken we dit jaar af van onze kerst traditie en hebben we op 17 december een kerst special met HiddenXmas Deluxe. Met als gast de Canadese zangeres Oh Susanna die in 2017 de veelgeprezen CD Girl A girl in Teen City uitbracht. Naast liedjes van Oh Susanna en Hidden Agenda natuurlijk ook wat rootsy Americana kerst repertoire om sfeervol de feestdagen in te luiden.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.