De top van de internationale singer-songwriters
ma 3 dec 2018

Nathan Bell + Assorted Travellers

Na een muzikale carrière in de jaren ‘80 en ’90 was Nathan Bell het spelen even beu. Teleurgesteld in de mores van Nashville keerde hij zich af van de scene en richtte hij zich fulltime op werk en familie. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 2007 pikte hij het songschrijven weer op. Dit keer met een missie: het verwoorden van de frustratie van zowel de blue- als white collar medemens, en met een gezonde afkeer van Trump en consorten. Gegoten in hartverwarmende folksongs, zoals te horen op zijn laatste plaat Love>Fear.

Assorted Travellers is het geesteskind van zanger/gitarist Alexander Del Prado. Zijn voorliefde voor Amerikaanse folk en country deelt hij met zijn groep ernstig goede muzikanten, en als je naar hun songs over outlaws en misfits uit vervlogen tijden luistert zou je niet denken dat je met een Nederlandse band te maken hebt.

Een songwriter met een missie, zou je kunnen zeggen. Hij neemt het op voor de blue en white collar worker in de USA en hij steekt zijn afkeer van Trump en consorten niet onder stoelen of banken, dit alles is te horen op zijn nieuwste album Love is greater than fear. The Assorted Travellers is het geesteskind van Alexander del Prado, hij schrijft vooral over misfits en outlaws uit vervlogen tijden en hij wordt begeleid door een aantal serieus goede muzikanten. We laten het aan het publiek over om te raden waar deze band vandaan komt !

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.