De top van de internationale singer-songwriters
ma 19 nov 2018

The Reverend Shawn Amos

Spetterend, swingend , een stevige rauwe stem, subliem mondharmonica spel en fantastische begeleiders. Wie nu eens een lekker swingende avond wil hebben is bij 'The Reverend' aan het goede adres! Met hartstocht, humor en een enkele korte opzwepende stichtelijke les weet hij iedere zaal op zijn kop te zetten en ook op zijn nieuwe album:' The Reverend Shawn Amos Breaks It Down blijft 'hij op onnavolgbare wijze de boodschap van zijn hoopvolle gospel blues verspreiden...

Blues- en soulzanger, songschrijver en producer Shawn Ellis Amos werd 50 jaar geleden geboren in New York, maar woont sinds zijn jeugd in Los Angeles. Hij is ook bekend in de filmwereld en werkte in het verleden samen met artiesten als Solomon Burke, Mindi Abair en The Blind Boys Of Alabama.

Wie een spetterende avond wil hebben is bij The Reverend aan het goede adres, een stevige rauwe stem, subliem mondharmonica spel en fantastische begeleiders. Hij werkte in het verleden o.a. samen met The Blind Boys of Alabama en Solomon Burke en hij weet met zijn humor en hartstocht iedere zaal op zijn kop te zetten!

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.