De top van de internationale singer-songwriters
ma 12 nov 2018

A Song Journey III

De Song Journey Express komt na twee succesvolle edities met een nieuw programma. Onder de noemer Love & Loss maakten Jan Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers een voorstelling waarin ze, wederom met verhalen en muziek, een staalkaart van The Great American Songbook brengen. De emoties van een grote liefde, het onblusbaar geloof in de American Dream, maar ook verdriet en verbittering zijn de inspiratie voor A Song Journey III. Bij een thema als Love & Loss is Bruce Springsteen natuurlijk nooit ver weg, maar verder zouden zomaar songs uit het repertoire van Tom T. Hall, Dayna Kurtz, Bonnie Raitt, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en Doug Sahm langs kunnen komen.

Jan Donkers leest voor en Louis, Abel en Edo zorgen voor de muzikale omlijsting, een combinatie die garant staat voor een geweldige avond.

Na twee succesvolle seizoenen komt A Song Journey nu met een nieuw programma: Love&Loss. De verhalen van Jan Donkers omlijst met repertoire uit The Great American Songbook, uitgevoerd door Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers. Het succes van deze formule is al meer dan eens bewezen!

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.