De top van de internationale singer-songwriters
ma 29 okt 2018

Levi Parham, Chris Blevins & Dan Martin

Oklahoma Special

Een bijzondere avond met wederom drie getalenteerde songwriters in de rijke traditie van  de 'Woody Guthrie State.' Ieder met een heel eigen karakter; de ruwe bolster Chris Blevin,  die met een heldere blik kijkt naar de wereld om hem heen en wrang politiek commentaar  combineert met de romantiek van de 'heartbreaking lovesongs and songs of longing'.

Dan de folky, poetische en ingetogen songwriter Dan Martin, met zijn debuut album  “Hoka Hey', een beeldend en enigszins filosofisch album met o.a. verwijzingen naar de  native inwoners van Oklahoma.

Levi Parham behoeft voor de meesten geen introductie meer; een geweldige performer  die al enkele malen tourde door Nederland en die onlangs een album uitbracht: 'It's all good' .  Dit album werd opgenomen in de voormalige Muscle Shoals studio in Alabama waar hij  samenwerkte met de crème de la crème van de Tulsa Music scene,o.a. John Fulbright, Paul  Benjamin, Jessie Aycock en Lauren Barth en het is zeer  lovend door de pers ontvangen.

We blijven putten uit de vele muzikale talenten uit Oklahoma,  Chris Blevins is een songwriter die het politieke commentaar niet schuwt maar ook een heartbreaking lovesong ten gehore kan brengen met zijn stevige, rauwe  stemgeluid, een échte Okie!
Levi Parham tourde al enkele malen door Nederland en heeft zijn reputatie als bevlogen performer dubbel en dwars waargemaakt. Hij nam een prachtig album op in de beroemde Muscle Shoals studio: 'It's all good' waarin hij werd bijgestaan door de crème de la crème van de Tulsa music scene, o.a. John Fullbright, Paul Benjamin en Jesse Aycock.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.