De top van de internationale singer-songwriters
ma 22 okt 2018

David Olney + Tim & Jackson Grimm

Naast acteur en radio talkshow host is David Olney bovenal een verhalenverteller. De inspiratie voor die verhalen haalt hij uit alledaagse observaties en belevenissen, en gezien zijn staat van dienst zijn dat er nogal wat. Al 40 jaar timmert hij aan de weg en in die tijd bracht hij meer dan 20 albums uit, met daarop songs die werden gespeeld door onder anderen Linda Ronstadt en Emmylou Harris, en die te horen waren in de TV-serie Nashville.

Tim Grimm is ook acteur, en nog best een succesvolle ook. Maar hoe interessant Hollywood ook is, het liefst maakt hij muziek met zijn eigen Family Band, bestaande uit zijn vrouw en twee zoons. Het Grimm geluid, ergens tussen folk en country, onderscheidt zich door Tim’s donkere, warme stemgeluid, al vallen vergelijkingen met John Prine regelmatig. Jackson, een van de zoons, komt hem begeleiden in Eindhoven.

Voor de liefhebbers behoeft David Olney natuurlijk geen inleiding meer. Een van de grote namen in de wereld  van het songwriter genre en een graag geziene gast op ons podium. Mag niet gemist worden!
Tim Grimm is acteur in films, op televisie en in het theater  maar ook staat hij heel graag met een of meerdere leden van zijn familie op het podium om zijn uit het leven gegrepen songs ten gehore te brengen, zoals die bijvoorbeeld te horen zijn op zijn in 2017 uitgebrachte album 'A stranger in this time'. Voor deze gelegenheid heeft hij zijn zoon Jackson Grimm meegebracht.

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.